Analizler

-A +A

 

  • ​Salmonella*
  • Listeria monoctogenes*
  • E.coli 0157:H7*
  • Campylobacter*
  • Vibrio parahaemolyticus*
  • Yersinia enterocolitica*
  • Sularda Legionella pheumophila*
  • Shigella
  • Staph enterotoksin
  • Suda Toplam bakteri*
  • Suda Koliform bakteri*
  • İndikatör Mikroorganizmalar; Toplam bakteri sayımı*, Maya-Küf*
  • Laktik Asit bakterisi
  • Koliform bakteri*, Fekal koliform*, Escherichia coli*
  • Enterobacteriaceae*
  • Enterococci
  • Staphylococcus aureus*
  • Bacillus cereus*
  • Clostridium perfringens*
  • Pseudomonas aureginosa.
  • Lipolitik bakteri
  • Osmofilik Maya
  • Ekmek ve unda Rope bakterisi
  • Konservelerde mikrobiyolojik analiz
  • Cihaz ile ortam havasının mikrobiyolojik kontrolü
  • Gıda üretim alanlarının mikrobiyolojik kontrolü

* Bu analiz, TÜRKAK (Türk Akreditasyon Kurumu) tarafından TS EN ISO/IEC 17025’e göre akredite edilmiştir.