Analizler

-A +A
  • Şeker bileşenleri analizleri (Glukoz, fruktoz, sakaroz, laktoz, maltoz vb.)
  • Organik asit analizleri (Fumarik asit, laktik asit, malik asit, sitrik asit, quinik asit, asetik asit, formik asit,okzalik asit, bütirik asit, izobütirik asit)
  • Aflatoksin (B1, B2, G1, G2)
  • Aflatoksin M1
  • Okratoksin A
  • Patulin
  • Fumonisin (B1, B2)
  • Zearalenon
  • Deoksinivalenol
  • Asesülfam K, Aspartam, Sodyum Sakkarin, Sukraloz
  • Stevioside ve Rebaudioside A
  • Mikotoksin analizleri
  • Tatlandırıcı analizleri
  • Kafein
  • Natamisin
  • Oleuropein
  • Rutin analizler içerisinde yer almayan HPLC ile tespit edilebilen bileşenler 
  • İzomalt
  • İletkenlik
  • Özel analizler