Kitaplar

-A +A

Kitaplar

  • Biringen Löker, G., Budaklıer, A., Poyrazoğlu, O. (Eds). Türkomp, gıda kompozisyon veri kitabı/Türkomp food composition tables. TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, Gebze-Kocaeli, 2015 (basım aşamasında).
  • Biringen Löker, G. (Ed). TürKomp, Gıda kompozisyon analiz yöntemleri. TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, Gebze, Kocaeli, 2015 (basım aşamasında).
  • Alasalvar, C,. Shahidi, F. (Editors). Dried Fruits, Pytochemicals and Health Effects, Wiley-Blackwell, Oxford, 2013.
  • Alasalvar, C., Shahidi, F., Miyashita, K., Wanasundara, U. (Editors). Handbook of Seafood Quality, Safety, and Health Applications, Wiley-Blackwell, Oxford, 2011.

Kitap Bölümleri

  • Ölmez, H. "Ozone", in Gómez-López, V.M. (ed.), Decontamination of Fresh and Minimally Processed Produce, pp. 177-195, Wiley-Blackwell, Oxford, 2012.
  • Ozdemir, I.S., “Intelligent packaging”, in Sun, Da-Wen (ed.), Handbook of Food Safety Engineering, pp. 693-702, Wiley-Blackwell, New Jersey, 2011.
  • Güler, F. K. and Oktay, H. İ., "Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri", in O. Erkmen (ed.), Gıda Mikrobiyolojisi, pp. 398-403, Elif Yayınevi, Ankara, 2010.
  • Löker, G.B., Açkurt, F., Amoutzopoulos, B, Alaşalvar, C., Bahar, M.G.B., Özay, G. Fonksiyonel gıda olarak taze ve gün kurusu kayısının bazı fizyolojik özelliklerinin belirlenmesi ve sağlıklı beslenme açısından değerlendirilmesi, Klinik araştırma. İçinde, Otlu, A., Öztürk, F., Asma, B.M., Kayısının İnsan sağlığına Etkileri Konusunda yapılmış Bilimsel Araştırmalar, Malatya Valiliği, Malatya, 2007, 9-47, ISBN 978-975-01192-1-7
  • Löker, G.B, Açkurt, F., Amoutzopoulos, B, Erdoğan, Ş., Işık, T., Tekel, M. Kayısının sağlık ve beslenme açısından değerlendirilmesi klinik uygulamalar. İçinde, Otlu, A., Öztürk, F., Asma, B.M., Kayısının İnsan sağlığına etkileri konusunda yapılmış bilimsel araştırmalar, Malatya Valiliği, Malatya, 2007, 49-65, ISBN 978-975-01192-1-7