Farklı üniversitelerin farklı bölümlerinden gelen öğrencilerimize TÜBİTAK MAM Gıda Enstitümüzde gıda bilimlerininin önemini öğretiyoruz.

Gıda Enstitüsü’nün koordinatör olduğu MycoTWIN projesinin TÜBİTAK MAM ve CNR-ISPA iş birliğiyle organize edilen 1. Çalışma Grubu Toplantısı gerçekleştirildi.

TÜBİTAK MAM Gıda Enstitüsü öncülüğünde “TÜGİP” gıda araştırma, teknoloji ve yenilik topluluğunu oluşturuyoruz.

Kampotu Genel Müdürü Hakan Keleş, Kalite Direktörü Sevcan Deveci ve İG ve Proje Koordinatörü Neslişah Tüzer, 26 Mart 2021 tarihinde TÜBİTAK MAM Gıda Enstitüsü’nü ziyaret etti.

Balparmak, 19 Mart 2021 tarihinde TÜBİTAK MAM Gıda Enstitüsü’nü ziyaret etti.

Stratejik içerik temalı Ar-Ge projeleri panelinde, IPA-INNOFOOD Projesi ve Türkiye Gıda İnovasyon Platformu (TÜGİP) tanıtıldı.

1
2
3
4
5
6
7