TÜBİTAK MAM Gıda Enstitüsü öncülüğünde “TÜGİP” gıda araştırma, teknoloji ve yenilik topluluğunu oluşturuyoruz.

Kampotu Genel Müdürü Hakan Keleş, Kalite Direktörü Sevcan Deveci ve İG ve Proje Koordinatörü Neslişah Tüzer, 26 Mart 2021 tarihinde TÜBİTAK MAM Gıda Enstitüsü’nü ziyaret etti.

Balparmak, 19 Mart 2021 tarihinde TÜBİTAK MAM Gıda Enstitüsü’nü ziyaret etti.

Stratejik içerik temalı Ar-Ge projeleri panelinde, IPA-INNOFOOD Projesi ve Türkiye Gıda İnovasyon Platformu (TÜGİP) tanıtıldı.

TÜGİP (Türkiye Gıda İnovasyon Platformu) Kurumsal Paydaş Çalıştayı, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın katılımı ile 25 Ocak 2021'de gerçekleşti.

Aksu Vital 12 Ocak 2021 tarihinde TÜBİTAK MAM Gıda Enstitüsü'nü ziyaret etti.

MycoTWIN Projesinin açılış toplantısı 15 Aralık 2020'de gerçekleştirildi.

1
2
3
4
5
6
7